Catering aan huis

Wilt u een feestje geven en uw gasten voorzien van lekkere hapjes of een uitgebreid buffet diner, dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen verschillende vormen van catering aan huis. Op het gebied van hapjes kunnen wij u hapjes verzorgen variërend van koude en warme partyhapjes tot luxe canapés en lepelhapjes. Naast hapjes verzorgen wij ook walking dinners, lunch en buffetten aan huis. 

Buffet aan huis

Wilt u een buffet aan huis? Wij verzorgen zowel hors d’oeuvres, koude, warme en dessert buffetten. Onafhankelijk van hoeveel mensen u uitnodigt kunnen wij ervoor zorgen dat uw gasten goed verzorgd worden. Geeft u een feest voor een speciale gelegenheid, waarbij verschillende materialen nodig zijn voor de inrichting zoals tafels, stoelen of decoratief materiaal dan kunnen wij u hier ook van voorzien! Tevens kunnen wij serviesgoed, glaswerk, barbeques en andere keuken materialen verzorgen.
 
We bieden voor buffetten aan huis verschillende mogelijkheden aan: hors d’oeuvres, koude buffetten, warme aanvullingen en dessert buffetten. Bij de verzorging van de hors d'oeuvres heeft u de keuze uit twee menu's, welke beide nog aangepast of uitgebreid kunnen worden. Koude buffetten worden op luxe spiegels uitgevoerd, waarbij u ook weer de keuze heeft tussen twee menu's.
Bij zowel de hors d'oeuvres als de koude buffetten heeft u de mogelijkheid de menu's uit te breiden met warme gerechten. Enkele mogelijkheden hierbij zijn: gebraiseerde beenham, filet van zeewolf met zachte kreeftensaus of kalfsoester met madeirasaus.
Als dessert buffet bieden we u drie overheerlijke mogelijkheden aan. Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke tiramisu, Poire Belle Heléne taart of kaasplateau met Engelse en Franse kaassoorten?
 
Wij verzorgen buffetten en catering aan huis in verschillende regio's waaronder Roosendaal, Etten-Leur en Breda.
 
Voor een buffet aan huis rekenen we prijzen per persoon. Het is daarom erg belangrijk om vooraf goed vast te stellen hoeveel personen er zullen komen. We hebben uitgebreide mogelijkheden voor een perfecte catering aan huis, alles is bespreekbaar! Bel ons vrijblijvend 0032 (0) 4726 41908 voor een afspraak of stuur een e-mail.