Catering bruiloft

Een bruiloft is voor veel mensen één van de mooiste dagen van het leven. Op deze speciale dag, moet alles tot in de uiterste details verzorgd zijn. Het liefst is alles perfect! Op deze dag moeten de gasten van het echtpaar goed voorzien worden en het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het echtpaar zelf goed in de watten gelegd wordt. Een belangrijk onderdeel van uw trouwfeest is de bruiloft catering. Een goede verzorging van de gasten en het tijdig voorzien van een hapje en een drankje staat vaak aan de basis van een geslaagd bruiloft feest. 

Waar moet u rekening mee houden bij de bruiloft catering?

Wanneer u de bruiloft catering gaat regelen zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Wilt u het eten, drinken en de hapjes uitbesteden aan één partij of worden de drankjes op locatie verzorgd? Om alles overzichtelijk te houden kunnen wij de complete catering tijdens het huwelijk verzorgen, waarbij we zelfs ook mogelijkheden bieden voor het huren van materialen zoals stoelen, tafels, geluid, licht en servies. 
Daarnaast is het bij de meeste bruiloften ook gebruikelijk dat er verschillende soorten gasten zijn, zoals de daggasten, de gasten bij de receptie en de gasten bij het feest. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk dat de daggasten de hele dag voorzien worden van eten en drinken, waarbij ze bijvoorbeeld ook een uitgeserveerd diner krijgen. Wilt u liever al uw gasten uitnodigen om te blijven eten, dan is het beter om een diner in buffet vorm te laten serveren. 

Verschillende mogelijkheden bij catering voor bruiloft

Vanzelfsprekend bieden we verschillende catering mogelijkheden voor bruiloften. We kunnen hierbij bijvoorbeeld een walking dinner, koude en warme buffetten, verschillende hapjes zoals partyhapjes, canapés en lepelhapjes of warme snacks verzorgen.
 
Wilt u weten wat de mogelijkheden op het gebied van catering zijn voor uw bruiloft?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak: 0032 (0) 4726 41908.