Catering Roosendaal

Jos den Ouden Party Catering is een allround cateraar met 40 jaar ervaring en vestigingen in Zevenbergen (Nederland) en Kalmthout (België). Wij verzorgen catering over een brede strekking, waaronder ook catering Roosendaal, Breda en Etten Leur.

Catering Roosendaal voor verschillende gelegenheden

Wij verzorgen catering in de regio Roosendaal voor verschillende zakelijke gelegenheden zoals business to business events, bedrijfsopeningen, jubileumrecepties en personeelsavonden. Daarnaast kunnen wij ook party catering verzorgen zoals de verzorging van hapjes, buffetten, lunches en diners.

Bent u op zoek naar een cateraar die bij u in Roosendaal thuis de catering voor een feestje kan verzorgen, of wilt u juist de catering op uw bruiloft laten verzorgen? Bij Jos den Ouden zijn er vele mogelijkheden voor catering Roosendaal.

Allround Catering

Zoals we hierboven al beschreven is Jos den Ouden Party Catering een allround cateraar, waar u voor de complete verzorging van uw catering terecht kunt. Naast bijvoorbeeld catering aan huis zijn er ook mogelijkheden voor het huren van materialen zoals servies, tafels, stoelen, licht en geluid.

Mogelijkheden catering in Roosendaal

Via de onderstaande links vindt u een selectie van ons catering assortiment: