Evenementen catering

Gaat u een evenement organiseren? Jos van den Ouden Party Catering BV heeft een professioneel team van management, koks en allround medewerkers die er voor kunnen zorgen dat u evenement feilloos verloopt. Dit komt omdat u naast de catering voor het evenement ook bij ons terecht kunt voor de inrichting van de locatie of dat nou bij u thuis, in uw bedrijf of op een feestlocatie is. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook het plaatsen van tenten en de inrichting hiervan.
 
Ook kunnen wij zaken zoals het verzorgen van hostesses, reserveren van artiesten, verlichting en geluid en toiletaccomodaties regelen. 

Event catering

De event catering die wij verzorgen varieert van het serveren van eenvoudige koude en warme hapjes tot het verzorgen van complete luxe catering diners. 
 
Wanneer u een bepaald idee heeft voor een evenement, kunnen wij hiervoor een speciaal passend evenementen catering arrangement aanbieden. Hierbij zorgen we dat uw eisen en wensen centraal staan en zorgen we voor vrijblijvende professionele adviezen. In een duidelijke en overzichtelijke offerte schrijven we voor u verschillende evenement catering opties uit, waarbij rekening gehouden wordt met het door u aangegeven budget.
 
 
Interesse in een compleet verzorgde catering voor uw evenement?
Neem dan contact met ons op voor een afspraak: 0165 - 32 32 50.