Luxe Catering

Jos den Ouden Partycatering verzorgd verschillende vormen van luxe catering, zoals luxe warme en koude hapjes, koude en warme buffetten en walking dinners.  

Exclusieve catering

U bent bij ons aan het juiste adres voor de verzorging van exclusieve catering voor allerlei verschillende evenementen. Of u nu op zoek bent voor een catering de luxe voor uw bruiloft op locatie, of naar een cateraar die u kan helpen bij het organiseren van een themafeest in stijl, wij zijn u van dienst!
Bij exclusieve catering kunt u denken aan heerlijke gerechten geserveerd in buffetvorm zoals een hertenbiefstukjes à la forestière, filet van zeewolf met zachte kreeftensaus of verrukkelijke luxe catering hapjes zoals canapees met gerookte eendenborst en uitencompote of lepelhapjes met provencaalse paté en cumberlandsaus. 
 
Buiten exclusieve catering kunnen wij ook andere zaken voor u uit handen nemen zoals de verzorging van locatie, inrichting en de muziek.

Culinaire catering

Bij Jos den Ouden Partycatering bent u verzekerd van culinaire hoogstandjes op locatie. We bieden een erg breed assortiment aan en staan bekend om onze culinaire catering van hoog niveau die op menig feest, bijeenkomst of evenement uw gasten zal voorzien van een aangename culinaire beleving.
 
 
Benieuwd naar de culinaire mogelijkheden? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak, 0032 (0) 4726 41908, of stuur een e-mail.